Elokuvia, musiikkia, taidetta, sarjakuvia
profiilikuva
O
LEN TAITEILIJA, SÄVELTÄJÄ, ELOKUVANTEKIJÄ JA GRAAFINEN SUUNNITTELIJA. Olen kotoisin Hangosta ja asun Helsingissä. Teen monenlaista taidetta, kuten kuvataiteita, sarjakuvia, elokuvia, sävellän elektronista ja klassista musiikkia sekä kirjoitan runoja ja luon omia kuvitteellisia maailmoja ja niiden kieltä. Valokuvaan luontoa, eläimiä ja raunioita. Taiteeni keskeisiä teemoja ja inspiraation lähteitä ovat luonto, avaruus, unet, fantasia, scifi, psykedelia, surrealismi ja mielikuvitusmaailmat olentoineen. Teen taidetta, koska haluan luoda omia mytologioita ja maailmoja, joihin voin kutsua muitakin vierailemaan.

Työkseni teen mm. graafista suunnittelua, mainoksia, kuvituksia, nettisivuja, videokuvausta ja videoeditointia. Työtarjouksia, levityssopimusehdotuksia tai muita terveisiä voi lähettää sähköpostitse.

Näiltä sivuilta löydät esittelyitä eri teoksistani ja julkaisuistani, sekä linkit muille sivustoilleni. Täältä löytyy CV:ni (PDF) ja täältä tilaustöideni näytteitä. Jukka Eronen Täältä löytyy päivittäinen blogini. Toivottavasti viihdyt sivustojeni ja taiteideni parissa! On myös aina mukava saada palautetta.

Yhteystiedot:
   jto.eronen@gmail.com
   www.jukkaeronen.com
   040-7407980