Tekijä

Olen Hangosta, Suomen etelästä, kotoisin oleva sarjakuvapiirtäjä. Teen sarjakuvien lisäksi monenlaista muutakin taidetta, kuten kuvataiteita, elokuvia, sävellän elektronista ja klassista musiikkia sekä kirjoitan runoja. Voit tutustua näihin aihepiireihin paremmin pääkotisivuiltani osoitteessa www.springbringer.com.

Tekijä Olen pienestä pitäen piirtänyt ja maalannut. Luon omia kuvitteellisia maailmoja ja toisinaan niiden kieltä. Inspiraation lähteitäni ovat luonto, avaruus, unet, fantasia, scifi, psykedelia, surrealismi ja mielikuvitusmaailmat olentoineen. Teen taidetta, koska haluan luoda omia mytologioita ja maailmoja, joihin voin kutsua muitakin vierailemaan.

Näiltä virallisilta sivuilta löydät kaikkea Narkoosi-kissan ja fläpstikkaiden sarjakuvaan liityen, sekä linkit muille sivustoilleni. Toivottavasti viihdyt ja pitkään menestyt hahmojeni ja sarjakuvieni parissa!

–Jukka Eronen

PS. Voit jättää terveisesi vieraskirjaan tai lähettää minulle sähköpostia. Levityssopimusehdotukset ovat myös tervetulleita ja yleistä palautetta on aina mukava saada :).