TIETOA ELOKUVASTA

Sielunkehrääjä™ (K12) on tulevaisuuden Etelä-Suomeen noin tuhannen vuoden päähän sijoittuva eeppinen tieteiselokuva. Elokuva on mytologinen, runollinen ja unenomainen matka post-apokalyptisiin maisemiin. Maan todellisuus, muistot, unet, mennyt ja tuleva kietoutuvat toisiinsa. Ne kehräävät elämän ja kuoleman haurasta lankaa maailmassa, jossa ihminen on tuhonnut itsensä ja suuren osan Maasta. Osa kasveista ja eläimistöstä on säästynyt tuholta. Eläimet ja uudet kehittyneet lajit ovat nousseet raunioiden ja tuhkan keskeltä planeetan herroiksi. Tarina kulkee ajassa maailmankaikkeuden synnystä Maan viimeisiin päiviin ja uuden ajan sarastukseen.

Tapahtumat alkavat kun vieras esine saapuu Maan läheisyyteen vuonna 2839.

Elokuvan ensi-ilta on 2017 kesällä tai syksyllä. Elokuvaa on tehty nollabudjetilla. Se on rakkauden ja omistautumisen aikaansaannos ja kunnianosoitus luonnolle, elämän monimuotoisuudelle, eläimille, kasveille, taiteelle, universumille ja tieteisfiktiolle.

Sielunkehrääjä ei ole ainoastaan elokuva, vaan kokonainen maailma joka herää eloon valokuvataiteen, musiikin, äänimaailmojen, kuvitusten, maalausten, runojen, novellin, taidekirjan, karttojen ja näyttelyiden muodossa. Sielunkehrääjän maailmassa on omia kuvitteellisia kasveja ja eläimiä. Metsät, rauniot ja myyttiset paikat perustuvat oikeisiin kohteisiin Etelä-Suomessa – tutustu karttoihin ja voit itse käydä tutustumassa niihin paikan päällä. Vielä kun voit.

Tässä on Sielunkehrääjä käännettynä eri kielille:
  Suomi:
  Englanti:
  Ruotsi:
  Calÿaja (kuvitteellinen kieli):  
  Hollanti:
  Ranska:
  Saksa:
  Kreikka:
  Unkari:
  Italia:
  Venäjä:
  Espanja:
  Arabia:
  Kiina: (simplified):
  Kiina: (traditional):
  Japani:
  Korea:
  Sielunkehrääjä
  Soulweaver
  Själsvävare
  Tauxsuranha
  De wever van de Ziel
  Le tisserand d'âme
  Der Seele Weber
  Ο υφαντής ψυχής
  Lélekszövő
  Il tessitore di anima
  Ткач Души
  El tejedor del alma
  حائك الروح
  灵魂织布工
  靈魂織布工
  精神の織工
  넋 직공