Menu choice
MUSIIKKI

Sielunkehrääjän musiikki on eteeristä, melodista, sinfonista ja kokeellista. Tulevat kaksi nostalgista Soundtrack CD:tä (tulossa 2014) pitävät sisällään ambientia, klassis-vaikutteista, tummaa, melodista ja meditatiivista äänimaailmaa, sekä keskiaika/keltti-inspiroituneita sävelmiä.

Tässä on lyhyt näyte elokuvan teemamusiikista "Anima Dea – Sielunkehrääjä sinfonia" (1:17) – paina vain "play" (tai jos et näe soitinta, sinun tulee imuroida ja asentaa Quicktime). Vaihtoehtoisesti voit imuroida MP3-tiedoston.Levyillä kuultavia instrumentteja ovat piano, ihmisääni, elektroniset äänet, klassinen kitara, rikkinäinen viulu ja särkynyt kantele. Mukana on mm. monta vuosikymmentä epävireessä olleella pianolla improvisoitu kappale.


Jukka Eronen on säveltänyt elektronista ja klassista musiikkia vuodesta 1993 lähtien. Hän yhdistää sekä perinteistä että digitaalista luomistapaa. Hän on soittanut klassista kitaraa 5-vuotiaasta lähtien ja soittaa myös pianoa. Hänen musiikkiaan on soitettu filmifestivaaleilla kansainvälisesti ja YLE TV1:ssä fantasialyhytelokuvassa "Kevääntuoja: Uuden Luonnon lauluja" (2008) ja YLE Radio 1:ssä. Hän on julkaissut yli tusinan hyvin pienipainoksisisa CD-omakustanteita vuodesta 1998 lähtien. Joitakin niistä on saatavilla; voit kysyä sähköpostitse. Muut yhteydenotot, kommentit ja tiedustelut ovat myös erittäin tervetulleita.

Erosen musiikillisten lajien kirjoon kuuluu ambient (sinfonisesta meditatiiviseen ja synkkään), klassinen, keskiaikainen, keltti, ballaadi, elektroninen, new age, avantgarde, kokeellinen, trance, hard trance, goa trance, industrial, hardcore ja rave.