Musiikki


Muistojeni Villa Vásquez -kirjaan liittyy myös siitä inspiroitunutta musiikkia – klassista, ambientia ja ballaadisäveliä. Tässä alkuun näytteenä tulevan Viljavakka Soundtrack -levyn tunnussävellys Avalkis: Viljavakka (3:25) – paina vain "play"
(tai jos et näe soitinta, voit imuroida MP3-tiedoston.


Music is copyright © 2019 Jukka Eronen – Avalkis. All rights reserved.

Tämä sinfoninen teemamusiikki kuvaa toiveikasta matkaa "paratiisiin" ja alkuhetkiä siellä. Levyllä kuultavia instrumentteja ovat mm. piano, klassinen kitara ja jouset.


  • Lisää Avalkiksen musiikkia osoitteessa http://www.jukkaeronen.com/blog/music/  • Hangosta kotoisin oleva ja Helsingissä asuva Jukka Eronen – "Avalkis" – on säveltänyt elektronista ja klassista musiikkia vuodesta 1993 lähtien. Hän yhdistää sekä klassisia että elektronisia instrumentteja. Hän on soittanut klassista kitaraa 6-vuotiaasta lähtien ja soittaa myös pianoa. Erosen musiikkia on soitettu filmifestivaaleilla kansainvälisesti, YLE TV1:ssä fantasialyhytelokuvassa "Kevääntuoja: Uuden Luonnon lauluja" (2008) ja YLE Radio 1:ssä. Tämän hetkinen pääteos on "Sielunkehrääjä Soundtrack" (tulossa).

    Eronen on julkaissut CD-omakustanteita vuodesta 1998 lähtien. Niitä on saatavilla; voit kysyä sähköpostitse. Muut yhteydenotot, kommentit ja tiedustelut ovat myös erittäin tervetulleita. Musiikkia voi myös tilata! Elokuviin, TV-sarjoihin, peleihin, mainoksiin, jne...

    Erosen musiikillisten lajien kirjoon kuuluu ambient (sinfonisesta meditatiiviseen ja synkkään), klassinen, keskiaikainen, keltti, ballaadi, elektroninen, pop, rock, new age, avantgarde, kokeellinen, trance, hard trance, goa trance, industrial, hardcore ja rave.