Synchronic Web

Synchronic Web: Piirrettyjen maailma Takaisin 'Piirrettyjen maailma'-päävalikkoon
Kirjoita/lue vieraskirjaa


KIRJOITA VIERASKIRJAAN:

(Voit lähettää viestisi minulle myös suoraan sähköpostitse.)
Nimesi*
Sähköpostisi*
(Huom. en laita sähköpostiasi näkyville, ellet niin erikseen pyydä)
Ikäsi      Kaupunkisi
Kirjoita terveisesi/palautteesi tähän:
Mistä löysit tälle sivustolle?
Ruksaa tämä laatikko jos haluat liittyä
Piirrettyjen maailma -uutissähköpostilistalle.
Lähetän päivitysilmoitusviestejä korkeintaan 0-2 kuukaudessa.
* merkityt kentät ovat pakollisia, muihin vastaaminen on vapaaehtoista.


Kirjoita terveisesi tai palautetta Piirrettyjen maailma -sivustosta. Esimerkiksi:
- mistä sivuista erityisesti pidit / olit kiinnostunut
- kuinka usein vierailet täällä (päivittäin, viikoittain, kerran kuussa...)
- tee parannusehdotuksia
- tarjoa jos sinulla on tai kerro jos tiedät vinkkejä mistä voisi löytää vanhoja VHS-vuokrakasetteja (Walt Disney Home Video, Willy Fog, Star Wars) tai videokatalogeja (Disney, Avaa videoruutu, Showtime, Warner Bros. jne.)
- mitä vain!

Kiitos palautteesta!

3.12.2005 Toni Lehtoranta:

Terve

Tässä muutama virallinen käännös Ankronikka piirrettyyn suoraan 80-luvun ja 90-luvun vaihteelta. Lisää on tulossa, kunhan saan jotenkin listattua vanhoja vhs-kasettejani. Teet erittäin tärkeää työtä, listaamalla eri piirrettyjä, jotka ovat joillakin jo unohtuneet. Yritän auttaa sen mukaan miten kerkeän. Olen itse myös ajatellut tehdä kotisivut lähinnä Ankronikasta ja Pelastuspartiosta. Ehkä myös Varjoankasta ja Pilipalipiloteista.1.12.2005 Mari Hannele Villanen:

Mahtavuutta! Kylläpäs on kivat sivut. Aivan, minulle on käynyt sama juttu, kuin PäviR:lle. Olen selitellyt Jakia ja Nukaa useammille kavereille, eivätkä he ole kuulleet koko ohjelmasta. Pikkusiskoni oli ainoa joka ne muistaa. Onhan meillä niitä nauhallakin yksi jakso...se oli tosi surullinen. Myös siskon kanssa saatiin karhupehmolelut pieninä lahjoiksi ja ne saivat Jakin ja Nukan nimet.Mutta Maija Mehiläinen puuttuu vielä täältä...voisiko sen lisätä?26.10.2005 Marianne:

Listasin tähän Alfred-jaksojen nimiä jotta voit lisäillä niitä sivuillesi. Toivottavasti on apua :) Jatka ihmeessä sivujesi päivittelemistä! Aivan loistavat :)

Vastaus: Kiitos! Suunnitelmissa on toki sivuston laajentaminen. Alkuvaiheessa muutenkin vielä ollaan. Nyt on ollut täällä vähän aikaa hiljaista kun mm. työstän ja päivitän lukuisia muitakin sivustojani, ja on esim. omakin piirretty tekeillä.


11.8.2005 Sami:

Nämä ovat hyvät sivut, mutta miksi tuossa Ankronikan jaksoluettelossa lukee ainoastaan englanninkieliset jaksojen nimet? Olisi kivaa, jos siinä lukisi myös jaksojen nimet suomeksi.

Terv. Sami

Vastaus: Kiitos palautteesta. Kaikkien eri aihepiirien virallisia jaksonimien suomennoksia minulla ei ole tiedossa, tai joihinkin taas en ole niitä vielä kerennyt lisäämään. Jos jollain on infoa, sitä saa aina mielellään lähettää. Kävin nyt päivittämässä Ankronikka-sivua tämän hetken tiedoillani. Eli kannattaa esittää näitä toivomuksia, ne otetaan huomioon :).


2.8.2005 PäiviR:

Heissan ja kiitos!

Eli kiitokset tästä ihanasta sivustosta.:) VIHDOIN löysin ystäville jotain todisteita siitä, että lastenohjelma "Jaki ja Nuka" on todella olemassa, eikä oman mielikuvitukseni tuotetta.... Palaa paljon ihania lapsuusmuistoja mieleen ku näitä sivuja kattelee. Ja oon sitä mieltä, että vanhat lastenohjelmat on paljon parempia kuin ne uudet mitä televisiossa nykyään näytetään. Ihanaa, että joku jaksaa pitää tällaisia sivuja!:)

terveisin, PäiviR22.7.2005 Jari:

Hei! Löysin seuraavat puutteet piirretyt.tk:n listoissa: [nimiä lisätty etusivulle]
Noita animaatioelokuvia tulis mieleen kyllä niin paljo lisää, että en ala listaamaan. Jos haluat niin voin kyllä senkin tehdä. Laitan tähän mukaan jotain kuvia, joita oli koneella. Hyvät sivut muuten.

t: Jari29.6.2005 Jukkis:

Terve taas!

Löysin tässä sattumoisin siun sivuilta tuon lastenohjelmapalstan, kun löysin tuon erään forumin kautta sivuillesi.

Todella hienoa hommaa teet, kun kasaat suomenkielistä lastenohjelmasivustoa, joten siitä KIITOS PALJON!!

Ja se on kanssa hyvä, kun joka sarjasta on pieni kuvaus. Mikäli intoa löytyy kirjoittaa lisää, ni aina parempi, jos enemmänkin tietoa joka sarjasta löytyy, mitä siinä tapahtui yms. mitä vaan.

Ilahtunein terveisin Jukkis!

PS. KIITOS, mie en ollu enää muistanut Colargol-karhun nimeä! Sitä olin pähkäillyt vuosikaudet!!

www.fantasiaseikkailut.tkwww.springbringer.com - Kevääntuojan fantasiamaailmawww.springbringer.com - Kevääntuojan fantasiamaailmawww.springbringer.com - Kevääntuojan fantasiamaailma


'Piirrettyjen Maailma / World of Cartoons' Disclaimer:
Copyrights, trade marks and registered trade marks of the pictures and logos shown here at
"Piirrettyjen maailma" / "World of Cartoons" (http://www.piirretyt.tk) belong to their respective owners.
www.piirretyt.tk is a non-profit site made only for entertainment, nostalgia and information purposes, and that's the spirit in which the showcase is being displayed here.
If you link directly to pictures shown/hosted here, please include a link to either www.springbringer.com or www.piirretyt.tk at the same occasion.
If anything is unclear, please contact me for enquiries.


www.springbringer.com/eronen/          www.springbringer.com          www.fantasiaseikkailut.tk          www.piirretyt.tk